Jag sparar mycket mat på Instagram, främst sånt jag gillar och kanske får inspiration från när jag själv ska laga och utveckla reccept men ibland är det bara sånt jag faktiskt vill äta i stunden. Tycker det oftast går i perioder och säsong vad jag är sugen på men här kommer några bilder sparade i stunden.Rostad tomat, stracciatella, olivolja och mangalista lardo (helt enkelt grisfett som lagrats tillsammans med sicilianskt salt, svartpeppar och rosmarin. Tallriken serverades på Casa Lhasa - en restaurang på Ibiza som ser helt otrolig ut. Tänk att sitta på Hart's i Brooklyn och dippa gott bröd i krispig gurka och syrlig ricotta. Pumpa, salvia, hasselnötter och brynt smör. Vad är inte att älska? Receptkreatören Hannah lagar sådan mat jag så ofta vill äta. Abrahamsgården i Norberg är på listan över utflyktsmål jag vill besöka. Restaurang, äppelmusteri, smedja och pastakvällar. Vad är inte att älska? Såg denna bagel hos Courage bagels och fick sånt längt till Los Angeles, en plats som alltid får mitt hjärta att pirra lite extra när planet går ner på LAX. Tyvärr var det länge sedan nu då jobbet inte längre tar mig dit. I höst vill jag i alla fall äta bagels i alla dess former. den här med rökt fisk, tomat, kapris och dill ser helt ljuvlig ut! Man behöver inte alltid veta exakt vad det är för att bli sugen. Detta är en sådan rätt, serverad på St John i London Så till den plats jag är mest nyfiken på just nu och samtidigt vet minst om. Magnus Nilsson (tidigare Fäviken) och hans nya satsning Pensionat Furuhem. Magnus har köpt tidigare Pensionat Hjorten i Båstad som nu är under renovering. Ett pensionat att förhoppningsvis besöka snart för frukost, lunch, bageri och middag. LÄNGTAR!