Så har vi kommit hem efter 17 fantastiska dagar på Mallorca (en längre guide kommer snart). Rakt in i vardagen med jobb, förskola, tidiga mörka mornar men också tydliga rutiner att må bra av. En fantastisk känsla att få komma hem till vår nya dubbelugn. Det ska målas, fogas, sättas upp stänkskydd och hörnskåp men ändå toppen att få laga helgfrukost på stor yta. I fredags hade jag sådant sug efter att få börja laga mat och testade ett nytt recept på tempurafriterad jordärtskocka med citronaioli & salvia. Urgott och perfekt att bjuda på till drinken. Recept hittar ni här I ny kjol från Arket. Så roligt att många av er gillade den. Tyvärr slutsåld men kommer kanske in returer.På kvällen hade vi som vanligt fredagsmys och hämtpizza framför sista avsnitten av Diplomat på Netflix. Fler som tittar? Lördag och söndag blev riktiga fixardagar. Dans & luciaträning för Liv, krattning i trädgården och städ på stranden. Vi hade grävt ner chokladpengar och Liv fick gå på skattjakt. Otroliga mängder löv att kratta upp. På kvällen åt vi kycklinglårfilé med bea och drack ett gott rött till. Ett rött vi köpt med oss hem från en härlig vingård i Marche. Väl värt ett besök för den som har vägarna förbi. Vi missade att fira Andreas på fars dag, det var så mycket annat som hände då under semestern. Vi passade därför på att göra lite extra härlig söndagsfrukost och Liv pysslade ett kort. Borta bra men hemma bäst <3 På kvällen tände vi säsongens första brasa. Vi har tänkt göra iording öppna spisen med kalkfärg och byta ut plattorna runt om. Oavsett väldigt mysigt att vara igång med eldandet efter varma månader. Hoppas ni också hade en fin helg!