Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna säga VÄLKOMMEN till min nya matblogg. Här kommer jag att dela med mig av gröna och säsongsanpassade recept, trender inom mat men också andra ämnen som kan förknippas med en mer hållbar livsstil. Du har kanske inte en aning om vem jag är, kanske hittade du hit av en slump när du recept-Googlade på "len hummus". Därför kommer här lite mer personliga svar på några ganska enkla frågor (direkt tagna från Kakans blogglansering här på Elle). Vad är ditt förhållande till tid?Det går ofta fort, ibland lite för fort. Privat talar jag innan jag tänker men i jobbsammanhang tvärt om. I Köket får det gärna gå både långsamt och fort, det beror lite på vad som är syftet. Sedan Liv kom till oss för snart två år sedan går alla dagar för fort.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?Tidiga mornar från 05.30, de nätter när man sovit tillräckligt. Så oerhört fritt från ångest och känns som att man är vaken före resten av världen.När går tiden som snabbast? Vid helgfrukosten med Andreas och Liv. När går tiden som långsammast?När jag är riktigt törstig och inte har tillgång till vatten. Tiden går så obeskrivligt långsamt då. Varje minut känns som en timme. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett denna?Är livrädd för framtiden, klimathotet tänker jag på flera gånger varje dag. Det ljuva 60-talet kanske?Äter du fort eller sakta?Fort, ofta väldigt sugen. Alltid varit fascinerad över dom som kan äta ett chips i minuten.Vad gillar du mest att lägga ner tid på?Andreas, Liv & matlagning.Vad gillar du minst att lägga tid på?Tvätta. Avskyr att tvätta, älskar att diska.När brukar du gå upp och lägga dig på vardagar?05.30-06.30 / 22.00. Lyxar ibland och går och lägger mig väldigt tidigt, mår bra av rutiner.Vad skulle du gärna haft mer tid till?TräningVad gjorde du för tre timmar sedan?Bakade lussebullar med Liv, tog allt som allt 4h. Kommer dröja tills vi gör det nästa gång.Vad gör du om tre timmar?SoverVar ser du dig själv om tio år?I en matstudio men massor av tid över till mig själv, välmående och träning. Passar på att länka till en intervju tillsammans med Elle från i somras där jag berättar lite mer personligt om bakgrunden till och ambitionen för Conscious Kitchen Stories